miercuri, 25 noiembrie 2015

Excursie prin culorile toamnei






Am plecat la drum într-o dimineaţă rece, dar senină de octombrie. Am încărcat fructele donate de Asociaţia Happy Botoşani şi am pornit. În autobuz mirosea a mere şi portocale, iar noi priveam pe fereastră larma oraşului.










Ne-am oprit la mânăstirea Humor, unde am admirat tarabele încărcate de obiecte artizanale, covoarele, ştergarele, vasele de lut. O măicuţă ne-a emoţionat cu poveşti frumoase despre suflet, despre ce înseamnă să purtăm cu noi prin lume, valori. Valori precum prietenie, credinţă, iubire, speranţă. Câtă nevoie avem să auzim asta, in fiecare zi!





În parcul Ariniş, am trecut cu teamă podul mişcător peste ape şi mai mişcătoare şi am urcat puţin muntele, încărcând plămânii cu aer curat. După ce am mâncat, am vizitat şi mânâstirea Voroneţ, unde am primit cu toţii sticluţe parfumate cu mir, dăruite cu drag de o măicuţă, ca să ne "miroasă sufletul frumos".

La întoarcere, nu puteam să nu încheiem ziua cu un suc şi o prăjitură sau pizza (cum a dorit fiecare), mâncate încet la un restaurant din Iulius Mall în Suceava.

Costul combustibilului şi cheltuielile au fost acoperite de sponsorul nostru - Asociaţia Happy Botoşani, iar mijlocul de transport a fost asigurat de D.G.A.S.P.C. Botoşani.


Excursia a fost organizată în două etape, pentru ca toţi tinerii noştri să poată participa, una a avut loc pe 6 octombrie 2015, iar cea de-a doua pe 30 octombrie 2015.

Mulţumim tuturor celor care ne sprijiniţi, în numele beneficiarilor Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională "Lucie Lecomte" Botoşani!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu