miercuri, 9 decembrie 2015

Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi


Am citit de curând o postare pe facebook-că tot e la modă-care spune că "singura dizabilitate care există e prostul obicei". Cuvântul însuşi-"dizabilitate" poate ar trebui înlocuit cu abilităţi speciale. Din acest punct de vedere, C.I.T.O. nu e un centru pentru persoane cu dizabilităţi, ci un centru pentru tineri minunaţi, cu multă energie, cu suflet mare, care au din când în când câte o mică dizabilitate...



Programul muzical pregătit de tinerii nostri a cuprins colinde, iar tânăra Mărioara Borcan, beneficiară a centrului, a interpretat cu mult talent cateva piese de muzică populară. Mărioara este absolventă a Şcolii Populare de Artă, secţia Canto popular, promotia 2015, după 3 ani de studiu şi prezintă vocaţie pentru interpretarea cântecului popular.

Mulţumim invitaţilor speciali, care ne-au încântat cu vocile lor minunate: Codruţa Barariu, Raluca Balan, ing. Nicu Apăteanu.
Muţumesc celor care ne-au sprijinit pentru realizarea acestui  eveniment: Asociaţia Happy Botoşani, Robert Dumitriu, Nicu Apătoaie, S.C. "Danimet" S.R.L., partidul P.N.L., filiala Botoşani, alţi sponsori privaţi anonimi cărora le mulţumim.



Îi mulţumesc din suflet lui Andrei, fost beneficiar al centrului, care ne asigură, cu mult profesionalism, sonorizarea de fiecare dată.
Mulţumesc personalului pentru dedicare şi răbdare!


Astăzi, în întreaga lume, este celebrată Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Ziua reprezintă un prilej pentru a fi solidari cu cei vulnerabili, însă persoanele cu dizabilităţi nu au nevoie de mila semenilor, ci au nevoie de recunoaşterea lor ca membri cu drepturi egale. Până la urmă suntem toţi la fel, toţi avem un suflet, suntem conectaţi unul faţă de celălalt, iar tot ceea ce aparent ne separă, sunt doar iluzii.

Doar sufletul poate fi unitatea cu care se măsoară oamenii.

Partea a doua a evenimentului a avut loc la Mall, unde iar am cântat şi am dansat!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu