duminică, 4 septembrie 2011

Si beneficiarii din cadrul C.I.T.O. ”Lucie Lecomte” sustin ”Let s do it Romania„



        Campania ”Let s do it România„ urmărește ca fiecare cetățean al României să se implice în ziua de 24 septembrie, declarată anul acesta ca ziua națională a curățeniei, pentru strângerea deșeurilor din mediul înconjurător, o singură zi pentru o Românie mai curată.
        La acest proiect au subscris și beneficiarii din cadrul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională ”Lucie Lecomte” Botoșani, care au spus ”Da, și noi putem contribui la curățenia acestui oraș!„, bucuroși fiind că pot fi utili comunității în care trăiesc.


          Micii artiști botoșaneni, respectiv Codruța Barariu, Cosmin Agache, Ștefan Florescu, Raluca Ursu, Daniela Bejinariu, membrii grupurilor Cheia Sol și R&B School Dance, au urcat pe scenă în data de 3 septembrie să ne convingă că suntem responsabili de rezultatul acțiunilor noastre, iar indiferența e singurul dușman al nostru. Ei sunt voluntarii din campania ”Let s do it România!„. Ei au încercat sa mobilizeze cât mai mulți botoșăneni să se implice în curățenia orașului, iar acest lucru să devină o normalitate pentru ei.
          Voluntarii înscrişi din cadrul centrului, au fost invitaţi la acest spectacol, fiind primiţi cu aplauze şi felicitări  din partea organizatorilor şi a publicului prezent. Cât a ţinut spectacolul, toţi au stat nemişcaţi în public, ascultând vocile de cristal ale micilor artişti botoşăneni, viitoarea noastră generaţie.




        Aşteptăm cu nerăbdare ziua de 24 septembrie când şi noi vom da o mână de ajutor pentru un oraş mai curat şi totodată pentru creşterea responsabilităţii intregii comunităţi.


P/S Mai multe despre această campanie și despre spectacolul din 3 septembrie, puteți urmări pe blogul : http://blog.letsdoitromania.ro/noutati/sfar%C8%99it-de-saptamana-muzical-pentru-echipa-boto%C8%99aneana-lets-do-it-romania/



1 comentarii:

  1. Pot sa spun ca mi-au dat o lectie acesti tineri, prin dorinta lor de a se implica in aceasta campanie de strangere a deseurilor. Le multumesc si-i felicit cu admiratie.

    RăspundețiȘtergere